Magazine Samenwerkt | Woonbedrijf

Samenwerkt is een interne uitgave van Woonbedrijf en verschijnt tweemaal per jaar. Zo, nu we de saaie intro hebben doorlopen, nodig ik je uit om alle ideeën over personeelsblaadjes los te laten. Samenwerkt is eigenlijk alles behalve een ‘interne uitgave’ of een ‘personeelsblaadje’. Het is een volwaardig magazine waar een complete in- en externe redactie achter schuilgaat.

Een voorbeeld? Het blad was eerder genomineerd voor de Grand Prix Customer Media. Woonbedrijf greep naast de prijs, maar dat deed niets af aan de lovende reacties.

Het is een eer en een groot plezier om aan dit blad bij te dragen. Zeker met zoveel enthousiaste medewerkers die graag over hun werk vertellen.

Complimenten

Vorige week is het blad ‘Samenwerkt’ uitgekomen, we hebben al fijne reacties ontvangen van collega’s. We willen je bedanken voor het fijne interview en dat je zo’n mooi stukje hebt geschreven. Deze complimenten zijn ook voor jou.

“Dit weekend las ik de Samenwerkt. Aan jullie een groot compliment over het artikel en de wijze waarop jullie invulling geven aan Slimmer werken. Mooi kort verhaal dat precies vertelt waar het bij slimmer werken over gaat. Super. Ga vooral zo door.”

“Ha jongens, Ik las in de Samenwerkt het artikel over jullie verbeterteam (de duo diesel trein). Wat een gaaf artikel is dat geworden! Echt dikke vette complimenten voor jullie inspanningen, gedrevenheid en enthousiasme! Ik zie en lees het helemaal terug in het artikel. Echt heel gaaf!”

“Geweldig stuk in de samenwerkt! Mooi verwoord, enthousiast en een geweldige promotie voor het slimmer werken! Ik zou het zelf niet ander verwoord hebben. Mijn complimenten !”

Groetjes, Tim, Michiel en Erwin.

Samenwerkt 4

Samenwerkt 3

Samenwerkt 2