Over mikkischrijft

Veelzijdig en creatief met een passie voor schrijven. Mikki Pepels is Mikkischrijft. Mijn grote plezier ligt in samenwerken met trotse klanten. Mijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Graag deel ik mijn kennis en denk na over hoe het nog beter kan. Ik ben nieuwsgierig en help actief bij het bereiken van marketing- en communicatiedoelen. Als bevlogen schrijver coach ik ook beginnend schrijvers. En dat is echt te gek.

Specialismen

Het is fantastisch dat ik van alles mag proeven en me op zóveel vlakken heb ontwikkeld: storytelling, teksten voor websites, hoofdredactie & eindredactie voor magazines, advertenties, jaarverslagen, tenderdocumenten voor aanbestedingen, verkiezingscampagnes, interviews & artikelen, coaching, projectmanagement en creatieve concepten.

Ik houd van anders denken, een nieuwe invalshoek. Graag help ik bij het vertalen van je boodschap naar een breder publiek. Een persoonlijk interview is altijd fijn. Want naast een goed verhaal, zijn ook non-verbale signalen belangrijk voor een tekstschrijver.

Gaat het om informatieve teksten, dan vind ik het uitdagend om vanuit aangeleverde bouwstenen een artikel te schrijven. Ik ga daarvoor actief op zoek naar aanvullende informatie. Ook puur redigeren of herschrijven van teksten is heerlijk. Dan sluit ik me af om helemaal op te gaan in een tekst.

Bio

Na mijn opleidingen HEAO Communicatie, Universiteit van Tilburg Vrijetijdswetenschappen en een halfjaar Master aan de Universidad de Deusto in Bilbao, stapte ik het werkende leven in. Vakbond NU’91 heeft me vijf jaar de ruimte gegeven als wervingsfunctionaris. Toen lonkte het avontuur van ondernemerschap en startte ik in 2005 het allereerste communicatiebureau op Strijp-S. Na elf jaar sloten we een prachtig hoofdstuk af. Ik wilde me dolgraag richten op het tekstschrijven: in 2016 was mikkischrijft een feit.

Ik heb een prachtig vak, want bij schrijven hoort altijd meer. Je kunt me toevoegen aan een bestaand team óf ik neem mijn eigen team mee. Zo werk ik van groot naar klein of van klein naar groot, precies wat je nodig hebt. Dit kan vanuit mijn eigen werkplek of op locatie.

Beroepsvereniging Tekstnet

Ik ben aangesloten bij Tekstnet, netwerk van tekstschrijvers die staan voor kwaliteit.

Meer Mikkischrijft

Wil je meer weten? Bekijk mijn LinkedIn profiel of neem direct contact met me op.