Je website goed vindbaar

Een professionele website is een samenspel van verschillende elementen. Eén van de belangrijkste onderdelen is de content, ofwel de inhoud. Ik schrijf unieke SEO teksten die gevonden worden door de belangrijkste zoekmachines én prettig leesbaar zijn voor de bezoekers van je website. Want dat is de kracht van een goede SEO tekst.

Zoekmachinevriendelijke webteksten
Twijfel je tussen een webtekst die ‘lekker leest’ of een webtekst die gericht is op het gedrag van de belangrijkste zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing? Voor mij is er geen verschil tussen een ‘gewone’ webtekst en een SEO tekst. Het schrijven van zoekmachinevriendelijke webteksten is een standaard geworden. Ik zorg dat je webteksten aansluiten bij de zoekwoorden die je doelgroep gebruikt. Daarbij hoort ook een ‘call to action’ die je doelgroep aanzet tot actie. Mijn specialisme is om deze zoekwoorden op een natuurlijke en prettig leesbare manier te verwerken in alle teksten op de website.

SEO copywriting
Het schrijven van zoekmachine vriendelijke teksten ofwel SEO copywriting is een vak. Ik kan de complete SEO content van je website schrijven of je huidige webteksten zoekmachinevriendelijk herschrijven. Wil je weten wat de toegevoegde waarde is van een goede SEO tekst? Mail of bel me gerust.

HTML
Belangrijk onderdeel van een goede SEO tekst zijn de HTML gegevens. Het zoekwoord, de pagina titel (meta title), de pagina omschrijving (meta description) en de naam van de betreffende webpagina (url) vormen samen het unieke zoekresultaat voor deze pagina. Ik verhoog de vindbaarheid van een website door HTML teksten te schrijven voor elke webpagina.